Αναγκαίο… καλό! // Sushi delivery από το Tokyo Joe

Το κομψοτέχνημα της φωτογραφίας αποκλείεται να φτάσει ανέγγιχτο & αλώβητο απ’τις λακκούβες, τα απότομα φρένα & τις ανηφόρες της Αθήνας. Όμως, σημασία έχει η γεύση.

tokyo-joe-kolonaki

Πααααάρα πολύ καλό, ευφάνταστο (βλ. τη φωτογραφία πάνω) και με σοφία τιμολογημένο αυτοσυγκρατημένα, είναι το σούσι στο νέο Tokyo Joe στο Κολωνάκι, που άνοιξε πριν λίγες μέρες στη λατρεμένη Πλουτάρχου με τα φαρδιά πεζοδρόμια, τα ψηλά δέντρα & τις πολυκατοικίες-κοσμήματα.

Όμως, να που δεν πρόλαβε να χαρεί το κορυφαίο location, δικαιολογώντας το νοίκι του. Και ξέπεσε ήδη στην ανάγκη του delivery, εξαιτίας ενός καταραμένου αν και αναγκαίου lockdown -απαγορευτικού που λέει κι ο Μπαμπινιώτης.

Τo delivery -που by the way ανεβάζω συνέχεια αυτόν τον καιρό στο instagram για να στηρίξω τα μαγαζιά που το αξίζουν- είναι αναγκαίο κακό για να μην πεθάνουμε από μιζέρια & μας βρουν φαγωμένους απ’τις γάτες μας, αλλά προφανώς & δεν μπορεί να αναπληρώσει τη σέξι ατμόσφαιρα, το περιποιητικό σέρβις, το exciting νταβαντούρι ενός κανονικού εστιατορίου.

Ας είναι… Λίγη υπομονή & θα ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη -ή σε όσα επιζήσουν τέλος πάντων. Και κατανόηση. Αφού ό,τι κι αν κάνουν οι άνθρωποι, το κομψοτέχνημα της φωτογραφίας αποκλείεται να φτάσει ανέγγιχτο & αλώβητο απ’τις λακκούβες, τα απότομα φρένα & τις ανηφόρες της Αθήνας.

Η γεύση έχει, όμως, σημασία. Η γεύση της αλληλεγγύης.