Το πιο υγιεινό (και σούπερ νόστιμο) brunch της πόλης στο Βαζάκι

Δοκιμάζοντας το ultra-healthy brunch στο Βαζάκι, ξακουστό στα βόρεια προάστια για τους cold-pressed χυμούς του από βιολογικά φρούτα & λαχανικά.

to-bazaki-1

Σας συμβαίνει κι εσάς την άνοιξη να θυμάστε τη γυμναστική, το detox & γενικά να ασχολείστε πιο σοβαρά με το σώμα σας, που ξυπνάει σιγά σιγά μετά τη χειμερία νάρκη;

Με αυτή την pre-summer διάθεση πήγα τις προάλλες να δοκιμάσω το ultra-healthy brunch στο Βαζάκι, ξακουστό στα βόρεια προάστια περισσότερο για τους cold-pressed 100% φυσικούς χυμούς του, μόνο από βιολογικά φρούτα & λαχανικά.

Το Βαζάκι Juice Bar στο Χαλάνδρι, λοιπόν, καθέ Σαββατοκύριακο σερβίρει το πιο υγιεινό brunch της πόλης, αποκλειστικά με vegeterian ή vegan πιάτα, όπως το Hawaian Burger με μπιφτέκι λαχανικών, κρεμμύδι, ντομάτα, ανανά & (προαιρετικό) αβγό ή το avocado toast-τρέλα της φωτογραφίας πάνω.

Περισσότερο, όμως, από τα αλμυρά, είναι πραγματικά φανταστικό (ναι, συνεχίζει να με εκπλήσσει) το πόσο του γούστου μου έχει εξελιχθεί να είναι η ωμοφαγική ζαχαροπλαστική όταν δουλεύεται με αγάπη!

Για παράδειγμα, τα δύο πεντανόστιμα raw vegan γλυκά της φωτογραφίας κάτω, το mocca “cheesecake” (μους από κάσιους, cold brew coffee, σιρόπι αγαύης) & το “snickers”, δυο guilt-free απολαύσεις νέας γενιάς, σαν γλυκές καρτ ποστάλ από ένα καλύτερο, αειφόρο, ηθικό, μα όχι ξενέρωτο και, ελπίζω κοντινό, μέλλον…