Ο καλός χαμούλης γίνεται με το Smash ‘n Bun στο Κολωνάκι… Γιατί;

Το Smash ‘n Bun, παιδί της πιο βαθιάς υπαρξιακής κρίσης στην εστίαση, έγινε άμεσα τόσο viral, που οι παραγγελίες φρακάρανε συνέχεια σε Wolt & e-food. Το αξίζει;

smash-n-bun-kolonaki

Να ένα από τα πιο παράδοξα της καραντίνας: Το Smash ‘n Bun  έχει περίπου ένα μήνα που άνοιξε, παιδί της πιο βαθιάς υπαρξιακής κρίσης στην εστίαση από καταβολής του f&b lifestyle. Κι όμως, μέσα σε δευτερόλεπτα, τα burger του έγιναν (πώς;;) ανάρπαστα talk-of-the-town must-eats, τόσο επιθυμητά που οι παραγγελίες φρακάρανε συνέχεια στο Wolt & στο e-food, αφήνοντας επί μέρες πολύ κόσμο «στεγνό» από την απόλαυση του απαγορευμένου. Ακριβώς όπως όταν το βαπόρι απ’την Περσία πιάστηκε στην Αραβία, τόσο big thing για την πιάτσα που έγινε τραγούδι.

Και δεν τον τοποθετώ αλλού αυτόν τον χαμούλη, παρά μόνο στο «από στόμα σε στόμα», τον ταχεία μεταδιδόμενο ιό που κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν αν δεν διασπείρουν στην κοινωνία τις πιο hot πληροφορίες.

Μόνο σ’ εμένα στείλατε, οι πρώτοι τυχεροί, πάνω από πενήντα μηνύματα σε κατάσταση έκστασης, ότι αυτό και καλά μόνο αυτό άξιζε μια θέση στο feed μου ASAP! Άκου τώρα να δεις…

Η ετυμηγορία μου; Έπος.

Πήρα το Teddy’s Classic της φωτογραφίας πάνω, με το μπιφτέκι από ελληνικό κιμά ξηρής ωρίμανσης 40 ημερών, με βιολογικό ελληνικό cheddar & μια σουπερ house sauce SNB -μυστικό του σεφ λέει. Έγλειφα τα δάχτυλά μου, όπως είχα να κάνω από την εποχή των αείμνηστων Wendy’s.

Το ψωμάκι, για να μην ξεχάσω, είναι potato bun, με άλλα λόγια κάτι σαν brioche που έχει και πατάτα στη ζύμη -υπέροχο, αφράτο, OMG.

Και έφαγα και δεύτερο, ω ναι ναι, το Hot Korean Chick με τραγανά κομματάκια κοτόπουλου και -αφού το λένε korean, μάντεψε- ένα spicy kimchi slaw απίστευτο, που θα στεκόταν στο Los Angeles, την πατρίδα της Κορεάτικης κουζίνας (δεν διάβασες λάθος) αξιοπρεπέ-στα-τα!

Είδα στο μενού κι άλλα που θέλω σαν παλαβός: αυτό με το μπέικον, το άλλο με τα creamed mushrooms, έχει κι ένα με beyond meat για τους vegan.

Κακό μπελά βρήκαμε, Μάη μήνα, τώρα που βγάζουμε το λευκό σωματάκι του κατ’οίκον εγκλεισμού, σε body shaming κοινή θέα. Και αγύμναστος και χλωμός και μπεργκεράς, δεν παλεύεται σε συνειδητό, υποσυνείδητο ή ασυνείδητο επίπεδο, όσα «αξίζω» κι αν πω στον καθρέφτη μου.

Δεν με βοηθάτε Smash ‘n Bun. Δεν βοηθάτε καθόλου!