Ένας (τουλάχιστον) καλός λόγος να πας στο φετινό Street Food Festival

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την έμπνευση, τον κόπο & το μίγμα που αλλάζει από χρόνο σε χρόνο για να μη βαριόμαστε.

Το μεγαλύτερο κέρδος από ένα festival γεύσης σαν αυτό, που διοργανώνεται κάθε χρόνο με θέμα το street food στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ στο Γκάζι, είναι να ανακαλύπτεις με τεράστια χαρά ότι εκτός από αυτούς που ήδη έχει πιάσει το ραντάρ σου, υπάρχουν κι άλλοι άγνωστοι ταλαντούχοι δημιουργοί, παθιασμένοι με τη γεύση & όχι με τη φήμη. Αληθινοί master chef του street food, που εύχομαι να αναδειχθούν στην καντίνα-ριάλιτι του πεζοδρομίου, αντί στην αρένα της τηλεόρασης που έχει ξοφλήσει…

Οπότε ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την έμπνευση, τον κόπο & το μίγμα που αλλάζει από χρόνο σε χρόνο για να μη βαριόμαστε.

Πέρα, λοιπόν, απ’ όσα ήδη γνώριζα και είχα ήδη σχηματίσει πολύ καλή (βλ. Emi’s Cupcakes) ή χειρότερη (βλ. Mama Roux) γνώμη, βρήκα υπερκορυφαία τα cookies (δοκίμασε φράουλα!), τα brownies & τα ψητά cheesecake της Αλεξίας, μιας γλυκιάς Ελληνοαμερικανίδας, που προς το παρόν δεν έχει δικό της μαγαζί, αλλά φτιάχνει τα αυθεντικά αμερικάνικα αριστουργήματα ζαχαροπλαστικής της φωτογραφίας πάνω, κατά παραγγελία (FB page: Six Thirty by Alexia // contact: abadoian@gmail.com).

Έκλαψα σας λέω όταν τα δοκίμασα –η Αλεξία αξίζει asap ένα δικό της ζαχαροπλαστείο να πάθει η Αθήνα πλάκα!

Tο ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19-20 Μαΐου είναι το τελευταίο του Street Food Festival. Be there!