Το Tom Ford Black Orchid τώρα και σε μεθυστικό καθαρό parfum

Από το 2006 που το πρωτομύρισα, πρώτος ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες, αυτό το μοναδικό άρωμα έχει γίνει best-seller & για τα δύο φύλα. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο parfum & πραγματικά μαγεύτηκα σαν την πρώτη φορά!

Black Orchid_Parfum.jpg

Το 2006 ο Tom Ford δημιούργησε το Tom Ford Black Orchid, το πρώτο άρωμα της φίρμας με τη δική του υπογραφή, μετά την περίφημη απόχώρησή του από τον οίκο Gucci, που έγινε headline news.

Μάλιστα, ήμουν ο πρώτος άντρας στην Ελλάδα που μύρισε το Black Orchid σε πριβέ πρώτη παρουσίαση, ως αρχισυντάκτης του Esquire.

Τότε ακόμη μόλις ξεκινούσε η τάση των unisex αρωμάτων (με πρωτοπόρο τον κύριο Ford) και όταν είπα ότι θα το φορέσω κι εγώ, κάπως τους παραξένεψα, αφού στην Ελλάδα θεωρούσαν ότι απευθύνεται σε γυναίκες και μόνο. Αλήθεια, πόσο αρχαία ιστορία και ντεμοντέ ακούγεται αυτό το 2020;

Η έμπνευση του Tom Ford για το Tom Ford Black Orchid προέρχεται από την έλξη του για το ανέφικτο και συγκεκριμένα από τo έντονο ενδιαφέρον του να βρει την ιδανική μαύρη ορχιδέα. «Για εμένα είναι το τέλειο λουλούδι….πολυτελές, κομψό, αγνό και εκλεπτυσμένο» δηλώνει.

Η αρωματική συλλογή περιλάμβάνει πια το κλασσικό Black Orchid Eau De Parfum στο χαρακτηριστικό μαύρο μπουκάλι με τη χρυσή επιγραφή στο μπροστά μέρος, αλλά και το νέο Black Orchid Parfum στο ολόχρυσο μπουκάλι.

Στο Black Orchid Eau De Parfum οι νότες κορυφής του αρώματος που αναδύονται είναι ένας αισθησιακός συνδυασμός μαύρης τρούφας και ylang-ylang μαζί με φρέσκο περγαμόντο και απολαυστικό μαύρο φραγκοστάφυλο. Η έντονη καρδιά του αρώματος «αποκαλύπτεται» με τη χαρακτηριστική μαύρη ορχιδέα, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τον Tom Ford, σε συνδυασμό με έντονα, δελεαστικά άνθη και καθαρές νότες φρούτων. Η καρδιά «βαθαίνει» με το μεθυστικό άρωμα του ξύλου από λωτό. Οι πολυτελείς, σκοτεινές, εκλεκτές νότες εξισορροπούνται από πατσουλί, θυμίαμα και βετιβέρ. Το εκχύλισμα βανίλιας προσθέτει μία ρευστή κρεμώδη αίσθηση στο ζεστό βάλσαμο και λείο σανταλόξυλο.

Αντίστοιχα, το νέο Black Orchid Parfum προσφέρει μία ενισχυμένη παρουσία του πολύτιμου αιθέριου ελαίου, αποκαλύπτοντας νέες αρωματικές διαστάσεις, όπου η «υπνωτική» μαύρη ορχιδέα και το «μεθυστικό» ylang-ylang ενισχύονται ακόμη περισσότερο και το άρωμα του απολαυστικού μαύρου δαμάσκηνου γίνεται ακόμη πιο έντονο. Η σαγηνευτική και επιβλητική παρουσία του νέου αυτού αρώματος ενισχύεται και με τo ολόχρυσο μπουκάλι – από το καπάκι μέχρι και την επιγραφή.

Εντυπωσιακό από την δημιουργία του, το άρωμα συνεχίζει να περικλείει όλα τα φύλα στον δικό του μαγικό κόσμο!