Προστασία του περιβάλλοντος από την αντηλιακή συλλογή Korres Γιαούρτι

Η νέα αντηλιακή συλλογή ΚΟRRES Γιαούρτι υποδέχεται τον ήλιο με τρόπο ασφαλή και φιλικό για το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον, ενώ στηρίζει το εγχείρημα επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο.

KORRES-Yoghurt-Suncare

Μία υπερτροφή για το δέρμα με βαθιές ρίζες στην παράδοσή μας και ένα love story για την KORRES που ξεκίνησε πριν 20 χρόνια (το πρώτο θαυματουργό cooling after-sun ήταν εμπνευσμένο από την εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμμένη πλάτη των εγγονιών της), το Γιαούρτι γίνεται τώρα και το κεντρικό συστατικό της νέας ομώνυμης αντηλιακής σειράς, για να αγαπήσουμε τον ήλιο από την αρχή!

Η νέα αντηλιακή συλλογή ΚΟRRES Γιαούρτι, υποδέχεται τον ήλιο με τρόπο ασφαλή και φιλικό για το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον. Βασισμένα στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού και με διαφανείς-στο-δέρμα υφές, τα νέα προϊόντα (ανάμεσά τους και το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel με νέα συσκευασία) έχουν αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες, οι οποίες είναι μη-βιοδιασπώμενες, και χωρίς φίλτρα, ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον.

Ιδανική για ευαίσθητο δέρμα, αυτή είναι μία συλλογή που αφορά τόσο στον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο, όσο και στη year-round προστασία από τη φωτογήρανση και την αστική ρύπανση.

Παράλληλα, σε μία χώρα που περικυκλώνεται από το πανέμορφο βαθύ μπλε των θαλασσών, η KORRES εστιάζει στη βελτίωση της υγείας του πολύτιμου οικοσυστήματος του Αιγαίου, συμβάλλοντας έτσι στην παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Αειφορία και προστασία του περιβάλλοντος

Η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο.

Αυτά τα «δάση των θαλασσών μας» έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Έτσι, από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η KORRES αποδεδειγμένα βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη, σε αρμονία με τη φύση.