Λιπαρή επιδερμίδα; Για τσέκαρε την Kiehl’s Ultra Facial Oil Free Gel Cream

Η Ultra Facial Oil Free Gel Cream απορροφάται γρήγορα, χαρίζει αίσθηση δροσιάς, προσφέρει ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας & μειώνει τη γυαλάδα στους μικτές & λιπαρές επιδερμίδες –ακόμα & με ακραίες θερμοκρασίες, υγρασία και ρύπανση.

Kiehls-Ultra-Facial-Oil-Free-Gel-Cream

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι ο πλανήτης μας γίνεται πιο ζεστός, με όλο και πιο αυξημένη αστική μόλυνση και με περισσότερη υγρασία, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει μπελάδες, ιδιαίτερα για τα άτομα με λιπαρή επιδερμίδα.

Στην πραγματικότητα, ακόμα και μια αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1°C μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της έκκρισης σμήγματος κατά 10% κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο λιπαρή κι αυξάνοντας την τάση για ακμή.

Επιπλέον, οι πιο λιπαροί τύποι επιδερμίδας έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν αφυδάτωση και φθορά του προστατευτικού φραγμού λόγω του υπερβολικού ερεθισμού της επιδερμίδας σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της γυαλάδας.

Και τι κάνει η Kiehl’s γι’ αυτό;

Ανταποκρινόμενη σε αυτή την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για ενυδάτωση χωρίς γυαλάδα, η Kiehl’s παρουσιάζει τη νέα, βελτιωμένη Ultra Facial Oil-Free Gel Cream που δημιουργήθηκε ειδικά για μικτούς και λιπαρούς τύπους επιδερμίδας.

Η σύνθεση, που λανσαρίστηκε το 2013 και δεν περιέχει πλέον αλκόολη, έχει την ίδια αγαπημένη δροσερή υφή gel, ενώ έχει εμπλουτιστεί με νέα εξειδικευμένα συστατικά που δρουν για να μειώνουν το πλεονάζον σμήγμα στην επιδερμίδα.

Όπως αποδείχθηκε στο πλαίσιο κλινικής δοκιμής, η Ultra Facial Oil Free Gel Cream, που απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς, προσφέρει ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και μειώνει τη γυαλάδα στους μικτούς και λιπαρούς τύπους επιδερμίδας – ακόμα και σε περιβάλλοντα με ακραίες θερμοκρασίες, υγρασία και ρύπανση.

Συστατικά που δουλεύουν

Η Ultra Facial Oil-Free Gel Cream, που προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή, περιέχει έναν πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών που περιλαμβάνει την παγόμορφη γλυκοπρωτεΐνη, η οποία προήλθε αρχικά από θαλάσσιους παγετώνες, καθώς και το ένα νέο, Μικρονισμένο Αμινοξύ.

Η υφή gel, που απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και συμβάλλει στην πρόληψη της απώλειας νερού, ενώ παράλληλα μειώνει την αίσθηση λιπαρότητας κατά 27%, την ορατή γυαλάδα κατά 24% και το μέγεθος των πόρων κατά 12% σε μόλις 14 ημέρες. Αμέσως μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα είναι 99% πιο ενυδατωμένη και δεν γυαλίζει για έως και 8 ώρες!

*ΛΕΞΙΚΟ

Μικρονισμένο Αμινοξύ: Η σύνθεση με Μικρονισμένο Αμινοξύ συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής υπερβολικής λιπαρότητας μειώνοντας με την πάροδο του χρόνου τη γυαλάδα του προσώπου και τους ορατούς πόρους.

Παγόμορφη γλυκοπρωτεΐνη: Το εμβληματικό συστατικό της σειράς Ultra Facial που έχει τη μοναδική ικανότητα να αναπτύσσεται σε ακραίες συνθήκες ψύχους, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος για να συμβάλει στην προστασία της και στην πρόληψη της απώλειας νερού.