Ενυδατικές με χρώμα & SPF: ό,τι πιο χρήσιμο έχει φτιαχτεί ever!

Θέλω να σας μιλήσω γι’αυτήν τη νέα φανταστική κατηγορία προϊόντων: ενυδάτωση, προστασία ΚΑΙ χρώμα σε ένα…

tinted-moisturizers-spf

Ξέρετε ότι δεν ανεβάζω τίποτα αν πρώτα δεν μ’ έχει πείσει ή αντίθετα δεν μ’ έχει απογοητεύσει φοβερά & θέλω να το μάθει ο κόσμος όλος…

Οπότε σήμερα θέλω να μιλήσω γι’αυτήν εδώ τη νέα κατηγορία προϊόντων (ενυδάτωση, προστασία ΚΑΙ χρώμα σε ένα), την οποία βρίσκω ό,τι πιο χρήσιμο & αποτελεσματικό έχει φτιαχτεί ever για γυναίκες & άντρες!

Και εξηγούμαι γιατί:

Α) κερδίζεις χρόνο & χρήμα γιατί χρησιμοποιείς μόνο ένα προϊόν.

Β) με τον ήλιο να είναι ο #1 παράγοντας που προκαλεί βλάβες στο δέρμα, εσύ δεν ξεχνάς το αντηλιακό, ούτε καν τις συννεφιασμένες μέρες.

Γ) κρύβεις μικροατέλειες & κάνεις ομοιόμορφο τον τόνο της επιδερμίδας, αποκτώντας -αν θες- λίγο χρώμα & λάμψη υγείας που δίνει αυτοπεποίθηση.

Δ) αν είσαι αγόρι ή αν είσαι κορίτσι που προτιμά το φυσικό αποτέλεσμα (σαν τις γαλλιδούλες στις διακοπές), αυτά εδώ μην τα φοβηθείς γιατί είναι τόσο διακριτικά σαν να μην έβαλες τίποτα στο πρόσωπο κι απλά γεννήθηκες με τέτοια τέλεια επιδερμίδα.

* Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις στο atticabeauty.gr

ΜΕΡΙΚΑ TIPS:

1. Αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ ξηρή & θαμπή, χρησιμοποίησε από κάτω & μια ισχυρή ενυδατική για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Επίσης προτίμησε κάτι σε illuminating ή glow (τη Laura Mercier ή τη Dolce & Gabbana).

2. Αντίθετα, αν έχεις λιπαρό πρόσωπο δοκίμασε το εντελώς ματ εφέ της Lancôme.

3. Ψάξε καλά να βρεις το προϊόν που έχει χρώμα κοντά στο δικό σου. Μάλλον θα χρειαστείς άλλο για χειμώνα & άλλο για καλοκαίρι που μαυρίζεις.

4. Αν είσαι από τα αγόρια που, από πεποίθηση ή ενοχές, αγοράζουν αυστηρά & μόνο αντρικές σειρές, τότε είτε δοκίμασε το νέο ενυδατικό τζελ με μπρονζέ χρώμα από το House 99 του Ντέιβιντ Μπέκαμ (χωρίς SPF) είτε στείλε την κοπέλα σου να σου αγοράσει το… άλλο (όπως συνήθως).

 5. Το αντηλιακό για τα μάτια Skinceuticals με χρώμα, λειτουργεί κι ως κονσίλερ για όσους έχουν μαύρους κύκλους.

6. Το Dior Dreamskin διαθέτει και μια νέα «μηδενική» απόχρωση για 100% διάφανο αποτέλεσμα σαν να πέρασε από πάνω σου φίλτρο του instagram.

7. Ναι το La Mer περιέχει επιλέον & Miracle Broth™️ για αναγέννηση

8. Τέλος, από τα Estēe Lauder, το DayWear είναι για πιο νεαρές ηλικίες, ενώ το Double Wear, πιο καλυπτικό, για επιδερμίδες που χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας παραπάνω.