Η πιο προηγμένη κλινική θεραπεία ανάπλασης σε ένα μαύρο βαζάκι…

Εμπνευσμένη από την εξαιρετική μετεπεμβατική φροντίδα της ελβετικής La Clinic-Montreux, η Helena Rubinstein δημιούργησε τη Replasty Age Recovery Night.

Helena Rubinstein - Replasty Age Recovery night

Η Laclinic-Montreux βρίσκεται στους πρόποδες των Ελβετικών Άλπεων κι έχει θέα στην επιβλητική λίμνη της Γενεύης. Είναι μια άκρως εξειδικευμένη κλινική που προσφέρει τις νεότερες καινοτομίες της αισθητικής και της κοσμητικής ιατρικής σε μια διεθνή πελατεία VIP ασθενών.

Ιδρύθηκε το 2002 από τον παγκοσμίως διάσημο πλαστικό χειρουργό Δρ. Michel Pfulg, ο οποίος προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο χάρη στην εξειδίκευσή του στο ελάχιστα επεμβατικό lifting προσώπου.

Η δέσμευση της Laclinic-Montreux να επεκτείνει τα όρια της καινοτομίας στην αντιγήρανση είναι κάτι που ενστερνίζεται απόλυτα και η Helena Rubinstein, γεγονός που τους κατέστησε συνεργάτες ήδη από το 2008, όταν οι δύο τους δημιούργησαν τη Replasty, μια στοχευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για τις γυναίκες που θέλουν να παρατείνουν τα αποτελέσματα των αισθητικών επεμβάσεων ή να αναπαράγουν τα αντιγηραντικά τους αποτελέσματα με καλλυντικά προϊόντα, χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Το 2011, αντλώντας έμπνευσης από τις κλινικές θεραπείες ανάπλασης και την εξαιρετική μετεπεμβατική φροντίδα του Δρ. Pfulg, η Helena Rubinstein δημιούργησε τη Replasty Age Recovery Night, μια κρέμα νύχτας που δρα σαν επίδεσμος κι έχει πρωτοφανή κλινική συγκέντρωση 30% σε Pro-XylaneTM, για να στοχεύει τα σημάδια γήρανσης.

Βασικό συστατικό στην καρδιά της Replasty Age Recovery Night Cream είναι το Pro-XylaneTM 

Το Pro-XylaneTM δρα σε 3 διαφορετικά επίπεδα: επιταχύνει την κυτταρική ανάπλαση, αυξάνει τη σφριγηλότητα & την πυκνότητα της επιδερμίδας κι ενισχύει την πλαστικότητα και την ελαστικότητα.

Η δραστική σύνθεση της Replasty Age Recovery Night Cream έχει επίσης εμπλουτιστεί με υαλουρονικό οξύ, έναν φυσικό ενυδατικό παράγοντα, και με γλυκυρριζικό οξύ, για να καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Το κρεμώδες balm που δρα σαν επίδεσμος, περιβάλλει την επιδερμίδα με ένα καταπραϋντικό πέπλο άνεσης, προτού μεταμορφωθεί σε βελούδινη και ανάλαφρη κρέμα που αφομοιώνεται αμέσως.

Λες και η ίδια η φροντίδα που λαμβάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης  στη Laclinic-Montreux έχει κλειστεί σε ένα iconic μαύρο βάζο που κάνει θαύματα.

Πραγματικά μοναδικό!