Το παντεσπάνι των εννιά ευρώ (!) στο Things In Jars #fail

Χρεώνουν σε τετραπλάσια τιμή ένα κέικ που παρόμοιο βρίσκουμε συσκευασμένο & στο σούπερ-μάρκετ.

things-in-jars

Να σας πω πως ήταν αυτό εδώ το oreo cake στο Things in Jars, το κουκλίστικο μικρό ζαχαροπλαστείο με τις ζωγραφιστές γυψοσανίδες (τύπου Noel), που άνοιξε πρόσφατα πλάι στο Heteroclito & το διελάλησαν περιχαρή άπαντα τα site-οδηγοί πόλης;

Θα έλεγα «οκ, μια χαρά» & θα το έληγα εκεί, αν δεν κόστιζε -αν έχεις το θεό σου- 9 ευρώ!

Δυο παντεσπάνια με λίγη κρέμα ανάμεσα: 9 ευρώ. Ε άι παράτα μας, τσαντίστηκα…

Αισθάνομαι ότι αυτή η ξέχειλη αισιοδοξία (κάποιες φορές ανακατεμένη με θράσος, χωρίς να αναφέρομαι στο συγκεκριμένο κατάστημα), με την οποία ανοίγουν χιλιάδες startup μαγαζάκια στην πόλη μας, έχει & τα ντεσαβαντάζ της, αφού το βάρος συνηθέστερα πέφτει πια στο πως να τραβήξεις την προσοχή του κόσμου με προκάτ ροκοκό πουτανιές στο ντεκόρ & με πολύχρωμες ζαχαρόπαστες.

Ενώ την ίδια ώρα, για να αποσβέσεις ανυπόμονα την επένδυσή σου, καταλήγεις τελικά να χρεώνεις σε τετραπλάσια τιμή ένα κέικ που παρόμοιο βρίσκουμε ξέρεις συσκευασμένο & στο σούπερ-μάρκετ

FYI ένα κομμάτι red velvet cake έκανε άλλα 8,5 ευρώ!

Και το σέρβις δεν ήταν απλά αργό. Ήταν αστεία αργό. Σε ένα άδειο μαγαζί δεκαπέντε -βαριά- τετραγωνικών, πιο γρήγορα να απλώναμε το χέρι να τα φτάναμε μόνοι μας….

Παρ’ όλα αυτά κάποιος να με ειδοποιήσει αν πέσουν οι τιμές. Με χαρά θα ξαναπήγαινα (και μόνο για το σημείο) αν, όμως, μ’ έφταναν 3-4 ευρώ για να γλυκαθώ (και ουχί να πικραθώ).