Η θρυλική Ultra Facial Cream της Kiehl’s άλλαξε!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: επιδερμίδα πιο απαλή, πιο λεία & με ορατά πιο υγιή όψη.

kiehl's ultra facial cream

Το #1 προϊόν της Kiehl’s σε πωλήσεις παγκοσμίως, η Ultra Facial Cream, αποτελεί πλέον θρύλο για την ικανότητά της να παρέχει 24 ώρες ενυδάτωσης, με μια χαρακτηριστική, ανάλαφρη και μη λιπαρή υφή που την καθιστά ιδανική για καθημερινή χρήση.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει αποσπάσει πάνω από 70 διεθνή βραβεία ομορφιάς, έχει συγκεντρώσει πάνω από 200.000 online αξιολογήσεις από πελάτες της Kiehl’s, και ότι κάθε λεπτό που περνάει, πωλούνται 10 βαζάκια από την αγαπημένη Ultra Facial Cream στον κόσμο!

Σήμερα, η Kiehl’s περήφανα επαναλανσάρει την ανανεωμένη πια Ultra Facial Cream –τώρα με ακόμα πιο ενυδατική σύνθεση, αλλά με προσοχή ώστε οι χρήστες να μη νιώσουν ότι θυσιάζεται η εμπειρία της εφαρμογής και χρήσης που έχουν αγαπήσει.

Η σύνθεση ΠΕΡΙΕΧΕΙ
-Γλυκοπρωτεΐνη των Πάγων: πρωτεΐνη προερχόμενη από τους θαλάσσιους πάγους, η οποία προσφέρει προστασία και βαθιά ενυδάτωση αποτρέποντας ταυτόχρονα την απώλεια νερού από τηνεπιδερμίδα.
-Σκουλένιο Ελιάς: εξαιρετικά εξευγενισμένο ενυδατικό έλαιο που ενισχύει και αποκαθιστά τον δερματικό ενυδατικό φραγμό.

Η σύνθεση ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
-Parabens: συντηρητικά.
-Καρβαμίδιο: γνωστό και ως ουρία, απολεπιστικό που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα.
-T.E.A: χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση του pH.

Μετά από μία μόνο εφαρμογή, η επιδερμίδα είναι 2,3 φορές πιο ενυδατωμένη –ακόμα και στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: επιδερμίδα πιο απαλή, πιο λεία & με ορατά πιο υγιή όψη!