Το ήξερες; Υπάρχουν και «καλά βακτήρια» για πιο υγιή επιδερμίδα

Ο ορός Advanced Génifique της Lancôme ενδυναμώνει το μικροβίωμα της επιδερμίδας & διαβεβαιώνω ότι βοηθά στην επανόρθωσή της από την πρώτη κιόλας σταγόνα.

lancome-advanced-genifique

Η επιδερμίδα μας δεν είναι μόνο αυτά που βλέπουμε με γυμνό μάτι.

Αν την παρατηρήσει κανείς στο μικροσκόπιο, θα διαπιστώσει πως έχει το δικό της μικροβίωμα, ένα ζωντανό οικοσύστημα ευεργετικών μικροοργανισμών που αποτελείται κυρίως από βακτήρια, τόσο μοναδικό για τον καθένα μας όσο και το δακτυλικό αποτύπωμα.

Μετά από δεκαετίες εσφαλμένων αντιλήψεων γι’ αυτούς τους μικροοργανισμούς, σήμερα οι επιστήμονες έχουν κατανοήσει ότι τα βακτήρια αυτά δεν είναι μόνον ευεργετικά, αλλά έχουν θεμελιώδη ρόλο στην καλή υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας.

 

Lancôme Advanced Génifique – Αποδεδειγμένη ενδυνάμωση στο μικροβίωμα της επιδερμίδας

Από το 2009, όταν κυκλοφόρησε, ο ορός Advanced Génifique της Lancôme έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο, έχοντας πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως (ανάμεσά τους και τα δικά μου…). Έχει επίσης λάβει πάνω από 170 βραβεία και 10.000 κριτικές 5 αστεριών, ενώ 97% όσων τον χρησιμοποιούν υποστηρίζουν ότι θα τον πρότειναν οπωσδήποτε και σε άλλους. Συμφωνώ!

Το 2019 το εμβληματικό προϊόν ομορφιάς αναγεννήθηκε με το λανσάρισμα του νέου Advanced Génifique, μιας αναβαθμισμένης σύνθεσης, κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που εμπλουτίστηκε με ένα μοναδικό σύμπλεγμα 7 πρεβιοτικών & προβιοτικών κλασμάτων, ενδυναμώνοντας αποδεδειγμένα το μικροβίωμα και βοηθώντας στην επανόρθωση της επιδερμίδας κατά 77% ταχύτερα –από την πρώτη κιόλας σταγόνα- ενώ τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες η επιδερμίδα είναι λαμπερή, πιο δυνατή και δείχνει πιο νεανική!

Εγώ έχω τελειώσει το πρώτο μπουκαλάκι και φυσικά πάω χωρίς δεύτερη σκέψη για το δεύτερο…

Παρόμοια δράση έχουν και τα προ¨ϊόντα Advanced Génifique που στοχεύουν στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια (βλ. φωτογραφία πάνω): μια ελαφριά κρέμα, αλλά και το concentrate, το οποίο μπορεί να απλωθεί ακόμη και πάνω στα ταλαιπωρημένα βλέφαρα.