Το «απόλυτο» νέο άρωμα του οίκου Prada για τον άντρα είναι το…

Το ολοκαίνουργιο L’ Homme Prada Absolu, μια εκ νέου εξερεύνηση των ορίων της αντρικής ταυτότητας.

Το κλασικό πια L ‘Homme Prada, αγαπημένο άρωμα πολλών στιλάτων φίλων μου τα τελευταία χρόνια, ήταν εμπνευσμένο από μια οσφρητική αναζήτηση της φύσης της αρρενωπότητας, συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας συστατικά για τη δημιουργία ενός αρώματος που προκαλεί τα όρια της ανδρικής ταυτότητας.

Τώρα, με τη δημιουργία του L ‘Homme Prada Absolu, ο οίκος Prada προτείνει μια πιο πλούσια εκδοχή του, ένα άρωμα που συνεχίζει την εξερεύνηση, επαναπροσδιορίζοντας τη φύση της υψηλής αρωματοποιίας μέσα από το ιδιαίτερο πρίσμα του σοφιστικέ ιταλικού οίκου.

Το L ‘Homme Prada Absolu χρησιμοποιεί φαινομενικά αντιφατικά συστατικά ώστε να προκαλέσει συναισθηματικές αντιδράσεις: φέρει την υπογραφή της ίριδας στην καρδιά, σε αντίθεση με το ξύλο κέδρου & τις κεχριμπαρένιες πινελιές μαύρου πιπεριού στο βάθος & σε κοντράστ με τις δροσερές εσπεριδοειδείς νότες από περγαμόντο και μανταρίνι.

Ως φόρο τιμής για την κληρονομιά του οίκου Prada, τα μπουκάλια είναι ντυμένα με το iconic δέρμα Saffiano & φέρουν πάνω τους το εμβληματικό λογότυπο Prada Milano. Επιπλέον εμπνέονται από το ξεχωριστό σχέδιο του δαπέδου της Galleria Vittorio Emanuele II στο Μιλάνο που σήμερα πια αναπαράγεται ως σήμα κατατεθέν στα καταστήματα του οίκου ανά τον κόσμο.

Σχετικά με τα αρώματα του οίκου Prada

Μια επίδειξη μόδας του οίκου Prada είναι πάντα μια αποκάλυψη, μια εντελώς μοναδική συλλογή, που αποτελείται από φαινομενικά αντιφατικά στοιχεία, σχεδιασμένα ώστε να προκαλούν μια ζωντανή αντίδραση, ταυτόχρονα εγκεφαλική και συναισθηματική.

Οπότε κι ένα άρωμα Prada οφείλει να ακολουθεί αυτή της μοναδικής μεθοδολογία. Ξεκινάει με κάτι -μια ιδέα, μια τεχνική, ένα εξαιρετικό συστατικό- στη συνέχεια επίτηδες γυρνάει από την άλλη, σπάει σε κομμάτια, ανακατεύεται με κάτι απροσδόκητο.

Έτσι αρχίζει η ανοικοδόμηση με τρόπο που θυμίζει κάτι από παλιά αλλά με τα στοιχεία επανασυνδυασμένα. Ξαφνικά συμβαίνει κάτι μυστηριώδες & αλχημικό & το γνώριμο επαναπροσδιορίζεται ως κάτι εντελώς νέο & σουρεαλιστικό!

Τα αρώματα Prada αποτελούνται από αυτές ακριβώς τις ιδέες: πλούσιες οσφρητικές αναζητήσεις για την ουσία της σύγχρονης ομορφιάς, της μόδας & της πολυτέλειας.