Επικό φαγκράκι στο Island που δεν με απογοητεύει ποτέ

Εμένα που μ’αρέσουν οι θεσμοί και ταυτόχρονα η αλλαγή, η εξέλιξη, να μη μυρίσει ποτέ η προίκα ναφθαλίνη, αυτό το καλό μαγαζί με πείθει ότι έχει βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο.

island-athens-riviera-fish-dish

Φοβερό φαγκράκι -νόστιμο, ευφάνταστο, ινσταγκραμικό– σερβίρεται με άψογο τρόπο στο μόνο νησί της Αθήνας, το Island, που ούτε ένα καλοκαίρι, από 18 ετών, δεν μ’έχει απογοητεύσει!

Γιατί είναι πάντα εκεί στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τα βράδια πιο δροσερά, το crowd πιο λαμπερό, αισιόδοξο, ευγνώμον για τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Και η θέα πιο ανοιχτή από πουθενά, η μουσική πιο up to date απ’ότι σε όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Island: το πιο happening club-restaurant της Αθήνας!

Ειδικά φέτος, ο Ιούλης στο club ξεκίνησε μ’ένα σερί από διεθνώς περιζήτητους djs (Dixon, Lost Frequencies), πραγματικοί σταρ σε επικά πάρτι, να παραμιλάει η Μύκονος και το Τουλούμ… Αυτό, βέβαια, πριν η μετάλλαξη Δέλτα και οι (για μένα αφελείς, σόρι) αντιστάσεις των ανεμβολίαστων μάς καθίσουν πάλι κάτω σαν να ήταν το 2020..

Athens lifestyle landmark

Τοπόσημο, λοιπόν, για τη θερινή Αθήνα και σε όλες τις λίστες με τα to-do αν επισκεφτείς την πόλη του Παρθενώνα, από Μάιο μέχρι Σεπτέμβρη, το Island είναι το αειθαλές αντίβαρο στα μαγαζάκια που ανοιγοκλείνουν & αλλάζουν ονόματα κάθε σεζόν, μπας και κοροϊδέψουν κανέναν ότι κι έβαλαν τα ρούχα τους αλλιώς.

Εμένα που γνωρίζετε πόσο μ’αρέσουν οι θεσμοί, και ταυτόχρονα (αλλά όχι παραδόξως) πόσο μ’αρέσει η αλλαγή, η εξέλιξη, να μη μυρίσει ποτέ η προίκα ναφθαλίνη, αυτό το καλό μαγαζί με πείθει ότι έχει βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο.

The best of both worlds. Of all worlds.