6 μυστικά για να προετοιμαστείς πριν από ένα παθιασμένο date…

Ραντεβού με εμφανή σημάδια πάθους: από το λεύκωμα Terry's World του Terry Richardson
Πάνω: ραντεβού με εμφανή σημάδια πάθους: από το λεύκωμα Terry’s World του Terry Richardson
Κάθε φορά που βγαίνεις ραντεβού, η προσωπική σου υγιεινή περνάει από crash test στα μάτια ενός ανθρώπου που δεν σε ξέρει τόσο καλά & κρίνει από αυτά που βλέπει (και μυρίζει…).

Βάλε, λοιπόν, τα δυνατά σου να περάσεις την πρώτη δοκιμασία κι ο δρόμος θα είναι από εκεί και πέρα στρωμένος με φιλιά & ροδοπέταλα (και σεξ).

Τα 6 πράγματα για τα οποία οφείλεις να έχεις φροντίσει (εκτός από το να βουρτσίσεις τα δόντια σου) είναι:

ΝΤΟΥΣ – Φρεσκολουσμένα μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα, ξύρισμα ή περιποίηση στα γένια & καθαρό σώμα μέχρι & τα δάχτυλα του ποδιού (ποτέ δεν ξέρεις…). Το MOLTON BROWN 4 σε 1 Black Pepper body wash, σαμπουάν, καθαριστικό προσώπου & αφρός ξυρίσματος ταυτόχρονα σε βγάζει από τον κόπο για τέσσερα διαφορετικά προϊόντα (θα το βρεις στο κατάστημα Heaven On Earth στην Κηφισιά).

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ – Νύχτα έρωτα & (άοσμου) ιδρώτα. Θα φροντίσει γι’ αυτό το DOLCE & GABBANA deodorant stick με το hit άρωμα Intenso.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ – Θες το πρόσωπό σου να είναι φρέσκο & ζωντανό ή προτιμάς την όψη «μαραμένο μαρούλι»; Το προϊόν σου είναι το KIEHL’S Facial Fuel – Energizing Treatment for Men!

ΑΡΩΜΑ – Κάτι ιδιαίτερο, γοητευτικό και καθόλου αόριστο (πρέπει να ελκύεις & να σε θυμούνται). Μπορείς να αναμίξεις -με προσοχή- παραπάνω από μία μυρωδιές, αλλά μια καλή βάση είναι το Vert des Bois του TOM FORD.

MATIA – Μια λεπτομέρεια που πολλοί άντρες ξεχνούν αν και είναι το αδύναμο σημείο τους: μάτια πρησμένα & σακουλιασμένα από τον υπολογιστή & τα ξενύχτια… Το Eye-Depuffer της BIOTHERM Homme είναι η λύση που ψάχνεις.

last but not least… ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ – Δεν είναι makeup (θα πάμε κι εκεί σε επόμενο blog post) αλλά μια ελαφριά κρέμα που σκεπάζει ήπια την κοκκινίλα (της έξαψης;), τα μικροσημαδάκια, τους πόρους, τις δυσχρωμίες, κλπ. Είναι το Primer της SMASHBOX που μόλις ήρθε στην Ελλάδα.

Δεν νιώθεις τώρα πιο έτοιμος από ποτέ; Ε;