Πρώτες βοήθειες για την επιδερμίδα – τι επιλέγει ο David Beckham;

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας από τους πιο σέξι και στιλάτους άντρες του πλανήτη, ο David Beckham ξέρει να προσέχει τον εαυτό του καλύτερα από τον καθένα.

Δεν μου έκανε, λοιπόν, καμία έκπληξη όταν πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε παγκόσμια με τον πιο επίσημο τρόπο ότι εμπιστεύεται πάνω απ’ όλα την Biotherm Homme για τις απαιτητικές ανάγκες της διάσημης επιδερμίδας του, μια μάρκα που κι εγώ έχω ξεχωρίσει εδώ και χρόνια (πολύ πριν τον Beckham…). Μάλιστα, πρόκειται να αναπτύξουν μαζί μια νέα σειρά προϊόντων για άντρες (περίπου) σαν κι αυτόν…

Προς το παρόν, χρησιμοποιώ συχνά τα προϊόντα Biotherm Homme Aquapower (ενυδατικό τζελ & κρέμα ματιών) γιατί είναι light και ταιριάζουν στο καλοκαίρι, χαρίζοντας όλη τη δροσιά που χρειάζεται η διψασμένη ανδρική επιδερμίδα καθημερινά.

Ταυτόχρονα, τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια από πάνω μου, δοκιμάζω και την λίγο πιο βαριά Biotherm Aquasource Everplump τα βράδια πριν κοιμηθώ γιατί περιέχει υαλουρονικό (βοηθάει στην πιο βαθιά ενυδάτωση και την όψη της επιδερμίδας, σβήνοντας τις λεπτές γραμμές).

+++ Το μαγικά ελαφρύ, αλλά βαθιά ενυδατικό Lait Corporel (γαλάκτωμα σώματος) της Biotherm, με φανταστικό διακριτικό άρωμα citrus για μετά τον ήλιο.

Καλό καλοκαίρι!