Το Eau Sauvage του Christian Dior γιορτάζει μισό αιώνα… αγριάδας!

Legendary fragrance in iconic bottle...

Λανσαρίστηκε το 1966, αλλά εξακολουθεί να είναι τόσο ζωηρό και διαχρονικό όσο ποτέ!

Το θρυλικό αντρικό άρωμα Eau Sauvage του οίκου Christian Dior γιορτάζει σήμερα μισό αιώνα αρρενωπής «αγριάδας» με ένα όμορφο & διασκεδαστικό ταινιάκι, τόσο φρέσκο & κομψό όσο το άρωμα που το ενέπνευσε.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Χρώματα ξεπηδούν με στυλ και αναφορές στην pop αισθητική της δεκαετίας του 1960 τρέχουν στην οθόνη με αφορμή τα γενέθλια ενός αρώματος που γεννήθηκε στην Grasse πριν 50 χρόνια για να γίνει το στολίδι της γαλλικής αρωματοποιίας.

Πρωταγωνιστής το πιο κομψό αρσενικό, το απόλυτο είδωλο του Eau Sauvage, ο Alain Delon, ο οποίος περιφέρει τη θεϊκή ομορφιά του, παίζοντας με τις μεταμορφώσεις. Στην αρχή τον βλέπουμε χαλαρό, αποπλανητικό, cool & σέξι στην άκρη της πισίνας, πριν μπει στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο για να οδηγήσει πάνω στις καμπύλες ενός γυναικείου σώματος. Πετάει το μπουρνούζι του και μένει γυμνός, κυνηγά την τύχη του στο καζίνο, σαγηνεύει κομψές γυναίκες με σαρκώδη χείλη, όλα συμβολικές εικόνες από τη διαφημιστική ιστορία αυτού του απαράμιλλου «Eau» που συνεχίζει να κυριαρχει στο grooming μέχρι σήμερα.

Ρυθμός, κομψότητα και γοητεία… Η τέλεια εικονογράφηση ενός αιώνια ακαταμάχητου Eau Sauvage από τον Christian Dior.