Βαθιά ενυδάτωση χωρίς καθόλου γυαλάδα; Είναι εφικτό;

Ξέχνα τον διαρκή βαθύ καθαρισμό που δημιουργεί έξτρα προβλήματα. Η απάντηση είναι η Dior Prestige Micro-Lotion de Rose.

Dior PRESTIGE Micro Lotion

Διασταλμένοι πόροι, εμφανείς ατέλειες και γυαλάδα;

Συνήθως η απάντησή μας σε αυτές τις ανισορροπίες είναι ο συνεχής & εις βάθος καθαρισμός, που έχει, όμως, ως φυσικό αποτέλεσμα ξηρότητα, ερυθρότητα και υπερευαισθησία, καθώς και παραγωγή ακόμη περισσότερου σμήγματος, δημιουργώντας τελικά περισσότερα προβλήματα από αυτά που πήγε να λύσει. Ένας φαύλος κύκλος, δηλαδή…

Η απάντηση του επιστημονικού τμήματος Dior είναι η La Micro‐Lotion de Rose: Εκατομμύρια μικροσταγονίδια για φρέσκο και άψογο καθαρό δέρμα!

Για πρώτη φορά, μια ανάλαφρη λοσιόν προσφέρει έντονο καθαρισμό στο δέρμα και διαρκή άνεση. Κατά την επαφή με το δέρμα παράγει ένα κύμα ωφέλιμης φρεσκάδας. Η υφή απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, τα κύτταρα ενσταλάζονται με μεταλλικά στοιχεία τριαντάφυλλου, ενώ μικροσταγονίδια ελαίου ενδυναμώνουν το φράγμα του δέρματος, αιχμαλωτίζοντας μέσα του τα θρεπτικά συστατικά.

Το αποτέλεσμα: 12ωρη ενυδάτωση χωρίς γυαλάδα. Κατά την πρώτη εφαρμογή, οι πόροι είναι ορατά συσφιγμένοι. Το δέρμα είναι φρέσκο, καθαρό και βαθιά ενυδατωμένο. Ημέρα με την ημέρα, η υφή του είναι ραφιναρισμένη, το δέρμα άψογα καθαρό και ισορροπημένο, χωρίς να χάνει ποτέ την αίσθηση άνεσης.

Εφαρμόστε τη La Micro-Lotion de Rose με ένα κομμάτι βαμβάκι σε καθαρό δέρμα πριν από τον ορό ή την ενυδατική σας.

 

Η υπόλοιπη σειρά Dior Prestige:

Dior Prestige La Micro-Huile de Rose: Κάθε μέρα αυτό το μικροθρεπτικό συμπύκνωμα προσφέρει στο δέρμα όλον τον πλούτο του περίφημου Rose de Granville, πάνω από 20 μικροθρεπτικά συστατικά που εξυπηρετούν τη θεμελιώδη ανάγκη του δέρματος για νεανική ομορφιά. Εφαρμόζεται πριν από τον ορό ενώ η υφή ελαίου επόμενης γενιάς γλιστράει ιδανικά κάτω από την συνήθη ενυδατική κρέμα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.

Le Micro-Sérum de Rose Yeux: Αυτός ο μικροθρεπτικός ορός-τζελ φωτίζει έντονα το περίγραμμα των ματιών. Το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι «σβήνουν», αποκαλύπτοντας ορατά ξεκούραστα μάτια που ακτινοβολούν φρεσκάδα. Η αποτελεσματικότητα του ορού ενισχύεται με το απλικατέρ του, που αποτελείται από 10 κεραμικές μικροπέρλες με περιστροφή 360 μοιρών. Το Le MicroSérum de Rose Yeux εφαρμόζεται ως το πρώτο βήμα του τελετουργικού για τα μάτια, χαρίζοντας τη βέλτιστη προετοιμασία για την ενυδατική ματιών (Dior Prestige Le Concentré Yeux).