Νέα τζελ-κρέμα για τα κουρασμένα μάτια από τη σειρά Dior Capture Youth!

Η εξαιρετικά χυμώδης & δροσερή Age-Delay advanced Eye Treatment ενισχύει άμεσα το περίγραμμα των ματιών, που συνεχίζουν να σπινθηροβολούν με νιότη όλη την ημέρα & σε βάθος χρόνου!

dior-capture-youth-age-delay

Εμπνευσμένη από την προληπτική ιατρική, η σειρά Capture Youth των εργαστηρίων Dior είναι η πρώτη ενεργή αγωγή επιβράδυνσης της γήρανσης mix & match, συνδυάζοντας τον βασικό πυλώνα της αγωγής, την Age-Delay Advanced Creme με πανίσχυρους δραστικούς ορούς ειδικής στόχευσης (σφριγηλό, ματ, καταπραϋντικό, φωτεινό, ανορθωτικό αποτέλεσμα) για τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα ΕΔΩ.

Αυτή η τελευταίας τεχνολογίας beauty ρουτίνα, ικανή να ενισχύσει τη νεότητα του δέρματος & να καθυστερήσει τα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ατονία και έλλειψη σφριγηλότητας) προτού καν εμφανιστούν, συμπληρώνεται τώρα με το AGE-DELAY ADVANCED EYE TREATMENT για την ιδιαίτερη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Εσείς ξέρετε πως δημιουργούνται οι μαύροι κύκλοι;

Το λεπτό δέρμα γύρω από το περίγραμμα των ματιών κρύβει από πίσω σκούρες δομές, όπως ο μυς που είναι υπεύθυνος για το άνοιγμα και κλείσιμο των βλεφάρων.

Στη νεανική επιδερμίδα, η πυκνότητα των δομών του δέρματος διαχέει αποτελεσματικά το φως και δρα σαν οπτικό φράγμα επιτρέποντας την απόκρυψη τους. Το δέρμα, με λίγα λόγια, δείχνει ωραίο!

Με την πάροδο του χρόνου & κάτω από την επιβλαβή δράση της οξείδωσης, η μείωση της πυκνότητας του δέρματος έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της ιδιότητάς του να αποκρύπτει: οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται με τη μορφή μπλε σκιάς.

Η έλλειψη πυκνότητας συνδέεται επίσης με τις λεπτές γραμμές και το πρήξιμο.

Ο οίκος Dior έχει τη λύση:

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ: Η προστασία της πυκνότητας του δέρματος επιτρέπει τη διατήρηση του ρόλου του ως οπτικού φράγματος, καλύπτοντας αποτελεσματικά & σε  βάθος τις σκούρες δομές ώστε να διατηρείται η φωτεινότητα του.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ: Ανορθωμένο, πυκνότερο & ουσιαστικά ενυδατωμένο, το δέρμα παραμένει απαλό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ: Τα μάτια αντιστέκονται καθημερινά στην αφυδάτωση & στην οπτική κόπωση, τα οποία κάνουν το δέρμα του προσώπου να δείχνει πλαδαρό (σακούλες, βαρύ ή «τσαλακωμένο» βλέφαρο).

Το νέο AGE-DELAY ADVANCED EYE TREATMENT

Αυτή η εξαιρετικά χυμώδης & δροσερή τζελ-κρέμα ενισχύει άμεσα το περίγραμμα των ματιών.

Το Crithmum, ένα φυσικό, δραστικό συστατικό, προσφέρει παρόμοιο αποτέλεσμα με εκείνο της ρετινόλης, βοηθώντας να συμπυκνωθεί & να λειανθεί το δέρμα πετυχαίνοντας τη μέγιστη διάχυση φωτός σε όλες τις διαστάσεις του. Η συνέργεια των Albizia & Siegesbeckia, δύο βοτανικών συστατικών, βοηθά στη μείωση της συμφόρησης στην περιοχή των ματιών. Η Iris Florentina, ένα αντιοξειδωτικό, προωθεί τη διαδικασία εσωτερικής αντίστασης διεγείροντας τη γλυοξαλάση.

Τα μάτια συνεχίζουν να σπινθηροβολούν με νιότη όλη την ημέρα και σε βάθος χρόνου!