Κάθε μέρα yummy brunch στο Aethrion του Hilton -όχι μόνο Κυριακές…

Pancakes με μέλι και μαστίχα, french toast με σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα φρούτα & αβγά ποσέ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και γραβιέρα Νάξου!

french-toast-hilton-athens

Πριν λίγα χρόνια δεν ξέραμε καν τι είναι, αλλά τώρα πια φαίνεται πως το brunch έχει γίνει τόσο συνήθεια που εξαπλώνεται & πέρα από τα στενά όρια του Σαββατοκύριακου.

Το Hilton, πρώτο και καλύτερο, σερβίρει καθημερινά brunch στο Aethrion, το all-day coffee & lounge bar στο ισόγειο του ξενοδοχείου & το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λαχταριστά pancakes με μέλι και μαστίχα (κάτω), french toast με σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα φρούτα (πάνω), τηγανητά αυγά σε μανιτάρια πορτομπέλο με τραγανό jamon serrano και αβγά ποσέ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και γραβιέρα Νάξου.

Στο Aethrion μπορείς να ξεκινήσεις με μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Κόστα Ρίκα, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα από ελληνικά βότανα. Να παραγγείλεις ζεστή σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και αλάτι Ιμαλαΐων ή ρόφημα λευκής σοκολάτας με μαστίχα και τριαντάφυλλο.

Και αν είσαι σε τέτοιο mood, να συνοδέψεις το brunch με κοκτέιλ, όπως το Passion με ροζέ αφρώδη οίνο, αγγούρι και λικέρ βιολέτα ή το Mango Splash με prosecco, μάνγκο και bitters σοκολάτας.