Ποιός καλλιτέχνης σχεδιάζει το μπουκάλι της Colonia για τις γιορτές;

H εμβληματική ιταλική κολόνια ανέθεσε στον Βρετανό καλλιτέχνη Clym Evernden να «ζωγραφίσει» φέτος τα Χριστούγεννα το διάσημο μπουκάλι της!

Acqua-di-parma-COLONIA-ARTIST-EDITION-1

H Colonia της Acqua di Parma δεν χρειάζεται συστάσεις: λεμόνι, περγαμόντο της Καλαβρίας & πορτοκάλι, τα χρυσαφένια φρούτα της ιταλικής παράδοσης απελευθερώνουν τις αστραφτερές & διαυγείς νότες τους στον αέρα. Οι νότες αυτές γίνονται ακόμα πιο έντονες στην καρδιά του αρώματος, όπου αναμειγνύονται με τις φλοράλ εσάνς της λεβάντας, της λουίζας & του δαμασκηνού ρόδου. Στη βάση, οι θερμές ξυλώδεις νότες του πολύτιμου βετιβέρ, του σανταλόξυλου & του πατσουλί σφραγίζουν αυτό το μοναδικό αγκάλιασμα που το ξέρει ο κόσμος όλος.

Αντλώντας την έμπνευσή του από τον ολοκληρωμένο κόσμο της Colonia, ο γνωστός Βρετανός καλλιτέχνης Clym Evernden δημιούργησε για φέτος τα Χριστούγεννα μια ντελικάτη και κομψή οπτική ιστορία που καλύπτει ολόκληρο σχεδόν το Art Deco μπουκάλι της σειράς Colonia Artist Edition, ένα μοναδικό design γεννημένο από τις προσωπικές αναμνήσεις του καλλιτέχνη.

O Clym έφερε στο νου μνήμες από ηλιόλουστα Ιταλικά palazzos, μισόκλειστα παντζούρια, με το φως να πλημμυρίζει τους εσωτερικούς χώρους, αέρινες κουρτίνες να σηκώνονται από το αεράκι και απ’ έξω το τιτίβισμα των πουλιών.

Ο πρωταγωνιστής στο design της Colonia Artist είναι ένα μικρό πουλάκι: από μικρό παιδί, ο Clym γοητευόταν πάντα από τη φύση και πιο πολύ από τα πουλιά. Οι κινήσεις και οι πράξεις στις οποίες απεικονίζεται αυτό το μικρό πουλί, το μετατρέπουν σε αληθινό πρωταγωνιστή των ιστοριών που κυλούν με φυσικότητα, με τη μια σκηνή να περνά αβίαστα στην επόμενη: το μικρό πουλάκι πάει για shopping, κοιτάζει από το παράθυρο για να θαυμάσει τη θέα, πάει για σκι ή κάθεται πάνω σε ένα σύννεφο.

Το σήμα κατατεθέν του Clym, οι μαύρες πινελιές, συνθέτουν ένα φυσικό και χαρούμενο ρυθμό. Το πίσω μέρος του μπουκαλιού φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη, όπως και το εμβληματικό κουτί-καπελιέρα που περιέχει το μπουκάλι της Colonia Artist, εναλλάξ με την εικόνα του μικρού πουλιού.

Πρόκειται για μια σοφιστικέ και συναρπαστικά μαγική καλλιτεχνική έκδοση ιδανική για γιορτινό δώρο!

Θα τη βρείτε στα πολυκαταστήματα attica & στο atticabeauty.gr