Νέα συλλογή Summer Me! beach towels

Μας προκαλούν να βγούμε από το νερό & να μας αγκαλιάσουν με απαλότητα…

summer-me-beach-towel

Στη νέα collection της Summer Me! θα βρείτε εντυπωσιακά σχέδια με animal print μοτίβα, τροπικά φυτά, ethnic boho prints, τις always chic and classic ρίγες, λαχούρια και Greek-inspired θέματα.

Η τροπική «Amazon», οι αγαπημένες των ethnic και boho look lovers «Aztec»,«Africana» και «Veracruz», το εντυπωσιακό σαν ακουαρέλα «Coral» και το δυναμικό όλο Ελλάδα και Μεσόγειο «Fragosyko», τα τροπικά φλοράλ της «Red Ibiscus» και «Amazon», τα σέξι animal print «Obsession» και «Leopard Chic», και ο conceptual ελληνισμός των «Eye Drops» και «Cyclades» καρυκεύουν με στυλ το beach look του φετινού καλοκαιριού.

Φέτος, η Summer Me! εμπλουτίζεται, με τα print των υφασμάτων να περνάνε και σε μια συλλογή από – style meets function – beach bags, ενώ την collection ολοκληρώνουν τα νεσεσέρ, το απαραίτητο αξεσουάρ που θα σας συνοδεύσει με ξεχωριστό stylish attitude από την άμμο στο cocktail hour.

Μια κολεξιόν pestemal beach towels είναι η νέα πρόταση του Summer Me! για όσους προτιμούν την ελαφράδα. Τα εντυπωσιακά τους σχέδια είναι εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό, με την “Pyrgi graffiti” να εμπνέεται από τα «ζωγραφισμένα» σπίτια του διάσημου χωριού της Χίου , και το «Meander» από τον μαίανδρο, σύμβολο ενότητας, παντοτινής φιλίας και αγάπης στον αρχαίο κόσμο.