Πως μυρίζει το νέο (αδιαμφισβήτητα γυναικείο) αφρόλουτρο Molton Brown;

Η συλλογή Jasmine & Sun Rose είναι μια ωδή στην θαρραλέα θηλυκότητα.

Molton-Brown-Jasmine-Sun-Rose-Bath-Shower-Gel

Οι Λονδρέζοι αρωματοποιοί του οίκου Molton Brown μας χαϊδεύουν τις αισθήσεις με ένα πραγματικό αρωματικό αριστούργημα: τη νέα σειρά (eau de toilette, αφρόλουτρο & γαλάκτωμα σώματος) Jasmine & Sun Rose.

Εξαιρετικά απαλό, αλλά και δυναμικό, το γιασεμί ευδοκιμεί στη καρδιά αυτού του αδιαμφισβήτητα γυναικείου αρώματος. Το ήξερες ότι το λευκό λουλούδι, κόβεται από τις όχθες στο Δέλτα του ποταμού Νείλου τις βραδινές ώρες για να διατηρηθεί η μεθυστική του ουσία στις νότες κορυφής;

«Το άρωμα αυτό δημιουργήθηκε σαν ένας ωραίος πίνακας, με τα συστατικά του να αναμειγνύονται όπως τα χρώματα. Νεανικά, ερυθρά χρώματα από σμέουρα και ροδάκινα, έρχονται σε αντίθεση με τις λουλουδένιες πινελιές του γιασεμιού και του οσμανθού. Το Labdanum & ο μόσχος δημιουργούν έναν ιδιαίτερο καμβά. Στο τέλος δημιουργείται μια απόλυτα αρμονική σύνθεση» λέει η fragrance expert Virginie Daniau.

Για να απεικονίσει αυτό το άρωμα ως έργο τέχνης, ο οίκος Molton Brown συνεργάστηκε με την διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανίδα εικαστικό Rhea Thierstein (βλ. κάτω). Εμπνευσμένο από αυτό που η Rhea περιγράφει ως «μοντέρνο, θηλυκό και παιχνιδιάρικο» άρωμα, δημιούργησε μια αρμονική συλλογή από αντικείμενα που αλλάζουν συνεχώς μορφή, απεικονίζοντας τη δυαδικότητα του κύριου συστατικού, του γιασεμιού, αλλά και τη γοητεία του Δέλτα του Νείλου.

Θα το βρείτε στο κατάστημα Heaven On Earth & ηλεκτρονικά στο atticabeauty.gr