Ώρα για παγωτό! Ποια γεύση από τα Kayak με έχει ξετρελάνει;

Από αριστερά: καρύδα, μάνγκο-passion fruit & το υπεραγαπημένο μου lemongrass!

Στο αγαπημένο μου ταϋλανδέζικο (+στέκι για cocktails), το Blue Bamboo στο τέλος σερβίρουν πάντα παγωτό, χειμώνα-καλοκαίρι.

Οι γεύσεις είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ (με απόλυτο αγαπημένο το Lemongrass που έχει ξετρελάνει όλη την παρέα) κι όταν ρώτησα τί παγωτά είναι, μου απάντησαν-φυσικά- Kayak!

Τα Kayak ξεχωρίζουν γιατί χρησιμοποιούν φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, χυμούς και σάρκα εκλεκτών φρούτων, μυρωδικά, ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς και την καλύτερη σοκολάτα Valrhona, χωρίς χρήση συνθετικών χρωστικών ουσιών και συντηρητικών. Πολλές φορές επίσης δεν βρίσκω τις γεύσεις που μου αρέσουν (για παράδειγμα, το lemongrass) επειδή επιλέγουν να μη στοκάρουν, αλλά να παράγουν συνέχεια όσο το δυνατό πιο φρέσκο παγωτό και γλυκό.

Και έχουν τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες γεύσεις, με χαμηλή διόγκωση, δηλαδή το minimum ποσοστό αέρα που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα παγωτό. Αυτό σημαίνει πιο πλούσια και μεστή γεύση, και μικρότερη απαιτούμενη ποσότητα για να  το απολαύσεις.

Δεν είναι φτηνά, αλλά τίποτα τόσο ποιοτικό και ταυτόχρονα τόσο νόστιμο δεν είναι τσάμπα. By the way, παρόλο που είναι ακριβούτσικα επιδόρπια, στο Blue Bamboo τα κερνάνε και σε αφθονία μάλιστα. Ένας ακόμη λόγος που τους αγαπάω 🙂