Φθινοπωρινό home spa με λονδρέζικο άρωμα Jo Malone!

Άρωμα από συναρπαστικό φθινοπωρινό Λονδίνο με την ολοκαίνουργια κολόνια (και το κερί) Basil & Neroli

Μαζεύομαι, λοιπόν, σπίτι σιγά σιγά (μετά το αλόγιστο πήγαινε-έλα του καλοκαιριού) κι αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό…

Επιτέλους θα χαρώ τον βολικό μου καναπέ, τα βιβλία μου, τις καινούργιες σειρές που έχω κατεβάσει (ανάμεσά τους το The Night Of  που το συστήνω ανεπιφύλακτα), θα μαγειρεύω (έτσι έχω πει…) καίγοντας τα αγαπημένα μου κεριά & αντί να τσουρουφλίζομαι en plein soleil σε μια χίπικη -αλλά άβολη- παραλία γυμνιστών, τα σαββατοκύριακα θα κάνω αφρόλουτρα χωρίς άγχος & home spa με τα πιο μαγικά προϊόντα που θα μπορέσω να βρω, ψάχνοντας όπως πάντα το καλύτερο.

Το timing δεν θα μπορούσε να είναι πιο σωστό αφού η αγαπημένη μου λονδρέζικη εταιρία Jo Malone μόλις κυκλοφόρησε τέσσερις νέες κρέμες σώματος με αισθησιακά αρώματα (Velvet Rose & Oud, Dark Amber & Ginger Lily, Oud & Bergamot, Tuberose Angelica), τόσο πυκνές που νομίζω ότι μπορούν να γιατρέψουν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία της αρμύρας & της άμμου από την πρώτη επάλειψη.

Δικό μου αγαπημένο είναι το άρωμα Oud & Bergamot. Όμως, ειδικά στις κρέμες σώματος που μπλέκονται με την ιδιαίτερη προσωπική μας μυρωδιά σε μοναδικούς συνδυασμούς, καθένας οφείλει να ακολουθήσει το ένστικτό του χωρίς να ακούει ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλο… Με λίγα λόγια: μη βαριέσαι να δοκιμάσεις!

Η Jo Malone έβγαλε κι ένα καινούργιο άρωμα (και κερί!) που έχει κάτι από τη λονδρέζικη νεανική σπιρτάδα, το Basil & Neroli, που ήδη αναδεικνύεται σε μεγάλο hit. Και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί: είναι φρέσκο, παιχνιδιάρικο & αισιόδοξο σαν το φθινόπωρο.

Εγώ, άλλωστε, πάντα τέτοια εποχή βάζω τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους, αισιοδοξώντας ότι θα αλλάξω τη ζωή μου επειδή απλά έτσι αποφάσισα. Μη μου πεις ότι εσύ το κάνεις αυτό την Πρωτοχρονιά…