Μάθε το μεγάλο μυστικό των star: η λάμψη του Hollywοod σε 10′!

THIS IS COOL! Part of the glittery Hollywood lifestyle...

Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλος ο κόσμος: ενώ με τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης προσώπου, το αποτέλεσμα είναι της υπομονής & φαίνεται σιγά σιγά, αν θες κάτι ASAP & SOS, άμεσα ορατό πριν από ένα ραντεβού, για παράδειγμα, τότε λύση είναι μόνο μια αποτελεσματική μάσκα!

Είτε για καθαρισμό, είτε για ενυδάτωση, είτε για σύσφιξη, οι μάσκες GLAMGLOW έχουν γίνει διάσημες γιατί δεδηλωμένα τις χρησιμοποιούν οι celebrities του Χόλιγουντ. Και ποιος είναι καλύτερο πειραματόζωο για όλων των ειδών τις θεραπείες & τα γιατροσόφια, από τους συνήθεις υπόπτους στο κόκκινο χαλί;

Οι μάσκες GLAMGLOW δημιουργήθηκαν το 2010 από τους Glenn και Shannon Dellimore για επαγγελματική χρήση στο Χόλιγουντ -όχι μόνο από ηθοποιούς, αλλά κι από γνωστά ονόματα της μουσικής & της μόδας– και η φήμη τους από στόμα σε στόμα πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις. Ήταν λογικό, λοιπόν, όταν άρχισαν να διατίθενται προς πώληση, μέσα σε αυτές τις «πιο-Χόλιγουντ-δεν-γίνεται» glam συσκευασίες, η απήχησή τους να είναι εντυπωσιακή.

Η Beyonce & η Jennifer Aniston είναι μόνο δύο από τις σταρ που τις χρησιμοποιούν μέχρι και σήμερα, αλλά εγώ, όπως πάντα, ήθελα να έχω δική μου άποψη. Δοκίμασα τις παρακάτω & αποκαλύπτω:

 

GLAMGLOW SUPERMUD για βαθύ καθαρισμό: φημισμένη για την υπερδύναμή της μάσκα, που βοηθά να απαλλαγείς από λιπαρότητα, πόρους & μαύρα στίγματα, κοκκινίλες, ακόμη & σημάδια ή τριχούλες που γυρίζουν προς τα μέσα δημιουργώντας σπυράκια. Το πρόσωπό μου έλαμψε!

 

GLAMGLOW THIRSTYMUD για σούπερ ενυδάτωση: την έβαλα μια από τις πρώτες μέρες που είχα βγει στον δυνατό ήλιο & είχα κοκκινίσει & μου πήρε αμέσως την αψάδα! Φυσικά δεν ξεφλούδισα ποτέ, όπως συνήθιζα μέχρι τώρα μετά από τέτοιο ατύχημα…

 

GLAMGLOW GRAVITYMUD για σύσφιξη: ε αυτό δεν το πίστευα! Εμφανώς αντιστράφηκε η βαρύτητα & η χαλάρωση της ηλικίας (βλ. #dimitrisgoes40). Το εφέ, βέβαια, κρατάει λίγο, αλλά αξίζει. Κι επίσης, με τη συχνή χρήση, όντως το πρόσωπο γίνεται πιο σφριγηλό & νεανικό. Μου αρέσει κι αυτό το μαγικό που κάνει, που αλλάζει χρώμα καθώς στεγνώνει. Έχει πλάκα!