Wild Men: Ποιους διάλεξε το Dior SAUVAGE για να διηγηθεί την ιστορία τους;

WILD SET: Deodorant Stick, Shower Gel & το περιπετειώδες eau-de-toilette DIOR SAUVAGE

Ένας σέρφερ στην Αυστραλία, ένας ορειβάτης με γυμνά χέρια στην Καλιφόρνια, ένας Αυστριακός που έγινε κτηνοτρόφος στην Παταγονία κι ένας ξυλουργός που διασώζει την παράδοση της χώρας των Βάσκων: το Dior SAUVAGE  μας προ(σ)καλεί να ανακαλύψουμε τέσσερις άνδρες που στην πραγματική τους ζωή έχουν ακολουθήσει το σπάνιο μονοπάτι προς την αυθεντικότητα. Επιλέγοντας μια άγρια γη ώστε να γίνουν ένα με αυτή. Βυθισμένοι στην απεραντοσύνη της φύσης, εστιάζοντας στην μοναδική τους προσπάθεια, ενώ συγχρόνως διατηρούν μια εγκόσμια νοημοσύνη. Επιλέγοντας το πεπρωμένο τους στο πρόσωπο όλων των αντιθέσεων, αγνοώντας τα σύγχρονα άγχη και την αστική τρέλα.

Μια σειρά από web ντοκιμαντέρ σε 4 επεισόδια, με εικόνες που αιχμαλωτίζουν & την υπνωτική δύναμη αυτών των «Wild Men»  που επιδιώκουν να γίνουν ένα με τη Φύση.

TALES OF THE WILD

Κάθε επεισόδιο περιγράφει μια ακραία επιλογή ζωής και το τι σημαίνει να γυρνά κάποιος  την πλάτη του στη προδιαγραμμένη μοίρα. Καθένας από αυτούς τους ήρωες που πρωταγωνιστούν αποφάσισε να ζήσει σε ένα περιβάλλον και με ένα ηθικό κώδικα υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας τη φυσική δύναμη και την ενδοσκόπηση.

Στο «SOLACE«, που διαδραματίζεται στην Αυστραλία, ο σέρφερ Harrison Roach ζει μόνο για τον ωκεανό και μέσα από αυτόν, βιώνοντας έναν πνευματικό διάλογο με τον εαυτό του και αναζητώντας το τέλειο κύμα, μέρα με τη μέρα. Απρόθυμος για οτιδήποτε θυμίζει σόου, ο ίδιος καλλιεργεί μια πραγματικά στοχαστική φιλοσοφία ζωής.

 

Γοητευμένος από τον τρόπο ζωής των «GAUCHO«, ο Αυστριακής καταγωγής Jakob Von Plessen ακολούθησε την πορεία των ηρώων της παιδικής του ηλικίας. Σήμερα, απομονωμένος στο μεγαλειώδες τοπίο της Παταγονίας, βρίσκεται σε πλήρη όσμωση με τα άλογά του και καλωσορίζει όσους θέλουν να ανακαλύψουν αυτόν τον τρόπο ζωής.

Στο «AIZKOLARI» γνωρίζουμε τον Arthur Van der Putten, που αφιερώνει τη ζωή του για να διατηρήσει τις προγονικές παραδόσεις των «Ισχυρών Βάσκων» – μια σειρά υψηλών σωματικών δοκιμασιών που περνά ο ίδιος, με κίνητρο την επιθυμία να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μεταδώσει το αρχέγονο μήνυμα.

Τέλος, ο Ethan Pringle, «ο ορειβάτης με τα γυμνά χέρια», γίνεται ένα με το «EL CAPITAN«, τον περίφημο βράχο που ορθώνεται απέναντι στην έρημο της Καλιφόρνιας. Με εντυπωσιακή γενναιότητα και χάρη, αψηφά το κενό και διερευνά συνεχώς νέους δρόμους, αναζητώντας τη σωματική και πνευματική ανάταση.

Για λογαριασμό του Dior SAUVAGE, το δίδυμο των κινηματογραφιστών Clément Beauvais και Arthur de Kersauson βάλθηκε να ανακαλύψει αυτούς τους μοναδικούς άντρες, με ισχυρή θέληση.

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα συναρπαστικό! Δείτε το!