Ζέστη & πως να ξεδιψάσω: τα πιο premium ελληνικά αναψυκτικά!

Οι διψασμένες προσευχές μας εισακούστηκαν & δύο σούπερ γεύσεις Three Cents τις βρίσκεις πια & σε μπουκάλι των 275ml.

3-cents-gentlemens-soda-2

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγιναν τα ελληνικά αναψυκτικά Three Cents περιζήτητα & αναντικατάστατα ως βασικά συστατικά των πιο δροσερών & bubbly premium cocktails. Όμως, μετά πολύ σωστά σκεφτήκαμε «για στάσου ένα λεπτό… με τόσο ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων, γιατί να μην τα πίνουμε & σκέτα, αφού είναι τόσο απολαυστικά;»

Οι διψασμένες προσευχές μας εισακούστηκαν & δύο από τις πιο σούπερ γεύσεις Three Cents τις βρίσκεις πια & σε μπουκάλι των 275ml να δροσιστείς με το καλαμάκι:

Gentlemen’s Soda: η φρεσκάδα & η πολυπλοκότητα της αφρόκρεμας των ελληνικών εσπεριδοειδών σε ένα υπέροχο αναψυκτικό από υψηλής ποιότητας φυσικό μεταλλικό νερό, αρωματικό περγαμόντο & δροσερό μανταρίνι!

Pink Grapefruit Soda: Χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ, η Three Cents κατάφερε να αιχμαλωτίσει το μοναδικό άρωμα & τη γεύση τους, δημιουργώντας ένα πρώτης τάξεως αναψυκτικό, το οποίο διακρίνεται για τα ιδιαίτερα τα έντονα αρώματα του είτε σε cocktail είτε σε απλά ποτά είτε σκέτο. Αρχικά φτιάχτηκε ειδικά για την παρασκευή Paloma, το παραδοσιακό Μεξικάνικο ποτό, αλλά να που τώρα γίνεται το κατεξοχήν αναψυκτικό του ελληνικού καλοκαιριού!

Εγώ ξέρω πως θα βγάλω τους φετινούς καύσωνες. Εσύ;