Όπου ακούς Miami Design District κράτα και μικρό καλάθι…

Θα ήθελα πολύ να μου είχε πει κάποιος ότι δεν αξίζει να χάσω δυο ώρες ηλιοθεραπείας για να «εξερευνήσω» με καύσωνα και υγρασία αυτό το λιλιπούτειο Ντουμπάι.

Miami-design-district

Σαν εκπτωτικό χωριό, αλλά χωρίς εκπτώσεις, το περίφημο Miami Design Destrict είναι μια κατασκευασμένη γειτονιά από χλιδάτες μπουτίκ, που ερημώνει απόλυτα όταν σχολάσει κι ο τελευταίος πωλητής…

Αν δεν έχεις τον προϋπολογισμό του Κοσόβου να διαθέσεις για αυθόρμητες fashion αγορές χιλιάδων δολαρίων, ο μόνος λόγος να βρεθείς εδώ (εκτός απ’τα καλλυντικά Glossier φυσικά που τα αγαπάμε και δεν τα βρίσκουμε στην Ελλάδα) είναι κάποια «μαγιαμέζικα» σημεία συνάντησης της glitzy τοπικής κοινωνίας, όπως το Swan, που το ‘χει ο Pharrell, οπότε καμώνεται ότι κάτι είναι, χωρίς να είναι τίποτα, αλλά κυρίως το πολύ δικό μας Mrs Mandolin.

Το εστιατόριο της Αναστασίας Κουτσιούκη μοιάζει με γραφική ταβέρνα σε ελληνικό νησί, με χαλικάκι, βουκαμβίλιες, χταποδάκι κλπ. όμως πραγματικά θεωρείται “THE place to be in Miami” και οι κρατήσεις έχουν καταστεί πιο ακατόρθωτες κι από τα έξω τραπέζια του Katrine’s τον Αύγουστο.

Θα ήθελα πολύ να μου είχε πει κάποιος, όπως εγώ σε σένα τώρα, ότι πρέπει να πάω κατευθείαν στο Mrs Mandolin για να τιμήσω την trending ελληνική κουζίνα της διασποράς, αντί να χάσω δυο ώρες ηλιοθεραπείας, για να «εξερευνήσω» με καύσωνα και υγρασία αυτό το λιλιπούτειο Ντουμπάι…

But that’s ok… I took it out of my bucket list, you don’t even have to put it in…