Όλα τα style tips για το 2017 που θα βρεις στην κόκκινη Βίβλο!

Δεν μπορείς φυσικά να αντιγράψεις το στιλ. Μπορείς όμως να περιηγηθείς στο γοητευτικό του κόσμο και να «κλέψεις» τις πιο χρήσιμες ιδέες & συμβουλές μέσα από τις σελίδες του CAMPARI RED BOOK OF STYLE, της ολοκληρωμένης κόκκινης Βίβλου του στιλ, που θα βρεις online στο www.campariredbookofstyle.gr

Το πρώτο κατακόκκινο κεφάλαιο του CAMPARI RED BOOK OF STYLE έχει να κάνει με τη μόδα, που είναι απρόβλεπτη, συναρπαστική, απελευθερωτική…

 

Διάβασε πρώτα, λοιπόν, το περιεχόμενο του www.campariredbookofstyle.gr για να εμπνευστείς και ύστερα πάρε μέρος μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2016 στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με δώρο μια custom-made δημιουργία του διάσημου Έλληνα fashion designer & καλού μου φίλου Δημήτρη Πέτρου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις το δικό σου red fashion statement στο instagram, ανεβάζοντας μια όσο γίνεται πιο συναρπαστική φωτογραφία σου που να φοράς κάτι κόκκινο, συνοδεύοντάς τη από το hashtag #campariredbookofstyle. Τόσο απλό!

 

Ο μάγος του tailoring & fashion ambassador του CAMPARI RED BOOK OF STYLE Δημήτρης Πέτρου λέει σχετικά: «η μεγαλύτερή μου χαρά θα ήταν να ζωντανέψει το ρούχο, να μπει σε ένα σώμα και να λειτουργεί. Αυτό θεωρώ εγώ σημαντικό».

Που ξέρεις; Μπορεί το ρούχο του να ζωντανέψει πάνω στο δικό σου σώμα… Καλή τύχη!

Απολαύστε Υπεύθυνα