Τα ασπρόμαυρα skinny/sexy κορίτσια του Κώστα Σταυρόπουλου

Λεπτεπίλεπτα κορίτσια, κάπου ανάμεσα στην εφηβεία & την πρώτη αποκαθήλωση της αθωότητας, ανυπεράσπιστα & αποφασισμένα ταυτόχρονα.

Αν παρακολουθείς τον φωτογράφο Κώστα Σταυρόπουλο στο Instagram ( @kostasstavropoulos ), λίγο να σου κόβει, καταλαβαίνεις πόσο (σχεδόν) εμμονικός είναι στον τρόπο που «βλέπει» τα μοντέλα του.

Λεπτεπίλεπτα κορίτσια (από τα πρακτορεία d Models & Ace Models), κάπου ανάμεσα στην εφηβεία & την πρώτη αποκαθήλωση της αθωότητας, ανυπεράσπιστα & αποφασισμένα ταυτόχρονα, με μαλλιά αχτένιστα & διάφανες επιδερμίδες που δεν χρειάζονται makeup, στέκονται με ειλικρίνεια μπροστά στο φακό του για ένα ασπρόμαυρο κλικ-έργο τέχνης, πολύ πιο σύγχρονο από τα κουρασμένα, μπαρόκ ή συντηρητικά πράγματα που βλέπουμε συνήθως στα ελληνικά περιοδικά.

Περισσότερη δουλειά του Κώστα Σταυρόπουλου (μαζί με μερικά έγχρωμα που κάνει τελευταία & μου αρέσουν πολύ) στο www.kstavropoulos.com

Δες, τέλος, παρακάτω & τρία fashion editorials που έχει υπογράψει για το #dimitrisgoes & βρες τις ομοιότητες & τις διαφορές με τα ασπρόμαυρα skinny/sexy κορίτσια του… Δεν είναι one-of-a-kind αυτός ο φωτογράφος;

How to wear the Nu Rock

Rebel Russian Prince

Steve Milatos in Spring/Summer essentials