Ίδιο όνομα, ίδια συστατικά, ίδιο (σχεδόν) μπουκάλι, δύο εντελώς διαφορετικά αρώματα!

Μόνο αν μυρίσεις τα Gentle Fluidity του Maison Francis Kurkdjian, μπορείς να καταλάβεις πόσο διαφορετικό χαρακτήρα έχουν τα δυο φαινομενικά όμοια αρώματα…

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity

Για μια ακόμα φορά, ο διάσημος αρωματοποιός Francis Kurkdjian ταράζει τους κανόνες της αρωματικής δημιουργίας με μια τολμηρή συνθετική άσκηση!

Με το Gentle Fluidity αποκαλύπτει δύο eau de parfum από εντελώς διαφορετικούς οσφρητικούς κόσμους: το ένα αναδεικνύει ένα ξυλώδες, πράσινο άρωμα και το άλλο musky, ανατολίτικες νότες. Χρησιμοποιώντας, όμως, συστατικά από την ίδια ακριβώς λίστα & υπερβαίνοντας τους διαχωρισμούς «για γυναίκες», «για άντρες» ή «και για τους δύο»

Το Gentle Fluidity είναι η απάντησή του Francis Kurkdjian στα σύγχρονα ερωτήματα πάνω στην ταυτότητα του φύλου. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα πράγματα που μας συγκινούν, έχουν ουσιαστικά να κάνουν με την ισορροπία. Όχι πια γυναικείο ή ανδρικό. Ανάμεσα σε όλες τις έμφυλες ταυτότητες υπάρχει μια προσωπικότητα, μια ευαισθησία, μια “Gentle Fluidity”.

Θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα attica και online στο atticabeauty.gr

Στο γενναιόδωρο, τρυφερό ίχνος του gentle Fluidity (χρυσό) μπορούμε να διακρίνουμε την εσάνς των σπόρων του κορίανδρου και μια υπερβολική δόση από musk και βανίλια. Η φλοράλ, πικάντικη νότα των σπόρων κορίανδρου προσφέρει, όπως ακριβώς και το musk, αιθέρια ένταση & ίχνος που διαρκεί. Στις νότες βάσης, οι gourmand, καθησυχαστικές νότες από ακόρντο βανίλιας ενισχυμένες από τα αμπρέ ξύλα αποκαλύπτουν μια ακτινοβόλο, λαμπερή σιλουέτα.

 

Στο Gentle fluidity (ασημί) επικρατούν το μοσχοκάρυδο & τα αμπρέ ξύλα & απελευθερώνουν ένα παλλόμενο ίχνος άνεσης. Όσο για την εσάνς του καρπού του άρκευθου, αυτή οδηγεί σε μια αναδυόμενη, εξαιρετικά δροσερή πράσινη νότα που θυμίζει το εφέ του “gin frappé”, και ισορροπείται από τις ξηρές, ελαφρώς θερμές, πικάντικες νότες του μοσχοκάρυδου. Οι νότες βάσης αποκαλύπτουν αμπρέ ξυλώδεις πτυχές που κινούνται από το γλυκό και απαλό ως το δυνατό & ξηρό.