Ήμουν κι εγώ στο Coachella! (συν τα highlights του Palm Springs)

Ο απόηχος του φετινού φεστιβάλ έφτασε μέχρι & την Ελλάδα. Μάθε τι συνέβη από πρώτο χέρι…

coachella-1-3
Πάνω: Cardigan by Etro & shirt by Lanvin (www.luisaworld.com) // Trousers by Tommy Hilfiger // Converse One Star shoes (Collective Stores) // Sunglasses by Gucci (Delux Hellas)

Ο απόηχος του φετινού CoachellaBeychella όπως έμεινε στην ιστορία μετά την απίστευτη εμφάνιση της Beyonce) έφτασε κελαρυστός μέχρι & την Ελλάδα, όπου όλοι, από τις πρωϊνές εκπομπές μέχρι τα social media, είχαν κάτι βαρύγδουπο ή σαρκαστικό να καταθέσουν για τα looks, τα performance, τους διάσημους & τους έρωτες τους, που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ του κόσμου, στο Indio της Καλιφόρνια, πολύ κοντά στο διάσημο Palm Springs -το resort στη μέση της ερήμου.
Πλάκα έχει το κουτσομπολιό για ένα τόσο μεγάλο φαινόμενο της pop culture όσο το Coachella, αλλά πέρα από τους αστικούς μύθους & το δέος που διογκώνονται όσο πιο μακριά το ζεις, η πραγματικότητα είναι αυτό που έζησα τις δυο μέρες που ήμουν εκεί & συμμετείχα: απίστευτα δυνατή εμπειρία με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο σε cool mood, τελευταία λέξη στην παραγωγή ήχου & εικόνας, σύγχρονο vibe, αλλά η ταλαιπωρία, ταλαιπωρία, αφού καταφέραμε να βγούμε από το parking 2,5 ώρες μετά το τέλος του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ σόου της Beyonce.

Στις 4 το πρωί πια έσβηνα κυριολεκτικά πάνω στο τιμόνι για το Palm Springs (βλ. παρακάτω) & παραλίγο να μας χάνατε με τη Ζέτα (για να χρησιμοποιήσω λίγη από τη συναισθηματική ψευτουρία/εκβιασμό που διδάσκει η superstar Beyonce). Αισθάνομαι έτοιμος να συγχωρέσω στο Terra Vibe όλες τις ουρές της αναμονής που έχω φάει στη μάπα (πριν μάθω ότι δεν πάμε για κανένα λόγο & κανένα καλλιτέχνη στη Μαλακάσα). Να τους συγχωρέσω, εννοείται, αν φέρουν κι αυτοί έναν Weeknd ή μια Beyonce αντί για τους συνήθεις ξεχασμένους…

FYI Το Palm Springs ήταν μια (κυριολεκτικά) όαση καλογουστιάς με προεξέχον το ιστορικό Parker hotel με τη 50s αύρα, ανανεωμένη το 2004 από το διάσημο σχεδιαστικό γραφείο Jonathan Adler, εκεί όπου συχνάζουν, φωτογραφίζονται & δίνουν συνεντεύξεις οι καλλιτέχνες, οι celebrities & οι mega-bloggers. Άλλος σταθμός, πιο της hipster κουλτούρας, είναι το Ace Hotel με τα ατελειώτα πάρτι γύρω από την πισίνα. Και meeting point τα δύο καφέ Koffi -μια μίνι αλυσίδα που βρίσκεις μόνο εδώ.