Γρήγορο λίφτινγκ σε 1′ γύρω από τα μάτια: La Mer – The Lifting Eye Serum

Είσαι κι εσύ πάνω από 30; Κι εγώ. Μια γρήγορη διάγνωση: χρειάζεσαι(-ομαι) λίφτινγκ στα μάτια… Όχι, βέβαια, χειρουργείο και αναισθησία, αλλά την εύκολη ρουτίνα του The Lifting Eye Serum από τη La Mer πρωί και βράδυ. Το δοκιμάζω εδώ και δέκα μέρες και το αποτέλεσμα είναι (ήδη) εκπληκτικό!

Να εξηγήσω: Οθόνες, οθόνες, οθόνες (της τηλεόρασης, του υπολογιστή, του κινητού), αμείλικτη βαρύτητα και ο μετ’ εμποδίων ύπνος, ταλαιπωρούν την ευάλωτη περιοχή γύρω από τα μάτια μας, όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό, ευαίσθητο & επιρρεπές σε μικρές, λεπτές (ή πιο βαθιές -για να είμαστε μεταξύ μας ειλικρινείς) ρυτίδες & εμφανή σημάδια κούρασης. Να το πω απλά; Είτε άντρες, είτε γυναίκες, τα μάτια μας δεν έχουν την ίδια ζωντάνια και τη λεβεντιά όπως όταν ήμασταν είκοσι.

Τώρα μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό! Το νέο Strech Matrix Complex (με βάση τη θυματουργή κόκκινη άλγη) που περιέχει το The Lifting Eye Serum ανορθώνει την όψη στο περίγραμμα των ματιών ΑΜΕΣΑ, ενδυναμώνοντας, συσφίγγοντας & επιδιορθώνοντας τις βλάβες του χρόνου. Το βλέμμα είναι πιο ζωηρό και καθαρό!