Δυνατό μασάζ –όπως ακριβώς μου αρέσει– στο Cocoon Urban Spa

Κλείνω συχνά ραντεβού στο Cocoon Urban Spa στo Χαλάνδρι γιατί είναι σχεδόν δίπλα στο γραφείο, αφήνοντας έτσι πίσω μια απαιτητική μέρα που θα μπορούσε να με έχει διαλύσει σωματικά & ψυχολογικά, αν απλά γύριζα σπίτι κατάκοπος…

Όμως, και δίπλα να μην ήταν, πάλι εκεί θα πήγαινα, αφού σπάνια έχω βρει ένα spa (ξενοδοχείο, μασέρ από αυτούς που έρχονται στο σπίτι…) που να μη με “χαϊδεύει” απλά με αρωματικά έλαια, νομίζοντας ότι με κοροιδεύει, αλλά πραγματικά να διαβάζει τις ανάγκες ενός σώματος & να ξέρει πως να το ανακουφίσει.

Επειδή με το crossfit οι μύες μου συσσωρεύουν ένταση & όσο να ‘ναι καταπονούνται, στο Cocoon επιλέγω συνήθως το “αθλητικό” deep-tissue μασάζ, που είναι δυνατούτσικο, αλλά κι ο μόνος τρόπος να ισιώσω και να είμαι έτοιμος για την επόμενη προπόνηση.

Η ρεφλεξολογία είναι κάτι που επίσης βάζω κάθε τόσο στο πρόγραμμα (γιατί λατρεύω το μασάζ στα πέλματα & γιατί αλήθεια θεωρώ ότι αντιμετωπίζει χρόνια σωματικά προβλήματα & στρες).

Τέλος, εμπιστεύομαι και τη θεραπεία προσώπου με βιταμίνη C, την πιο σύγχρονη τάση στην αντιμετώπιση της γήρανσης που επιταχύνεται από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, τον ήλιο & την απρόσεκτη διατροφή.